Imprimă această pagină

MINISTERUL AGRICULTURII PLĂTEȘTE 16 MILIOANE DE LEI pentru CONSILIEREA FERMIERILOR!

BANI PENTRU ASOCIEREA FERMIERILOR! Egis România a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) pentru acordarea unor servicii de consiliere producătorilor agricoli în vederea înfiinţării şi dezvoltării formelor asociative, valoarea contractului fiind de aproape 16 milioane de lei.

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), obiectul contractului îl constituie achiziţia serviciilor de consiliere pentru înfiinţarea formelor asociative ale producătorilor agricoli, respectiv societăţi cooperative agricole/cooperative agricole/grupurilor de producători în conformitate cu legislaţia naţională în vigoare şi dezvoltarea acestora prin întocmirea de planuri de afaceri.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă pe criteriul cel mai bun raport calitate-preţ şi nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

La licitaţie a fost depusă o singură ofertă, care a fost declarată admisibilă, operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul fiind Egis România. Valoarea finală a contractului fost de 15.914.496 lei.

Conform anunţului, contractul poate fi subcontractat şi este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare, respectiv din Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala (FEADR) 2014-2020.

Sursa: Agerpres

Login pentru a posta comentarii