×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1677

Sorin Roșu-Mareș a demisionat din funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Sorin Roșu-Mareș și-a dat demisia din funcția de secretar de stat pe care a ocupat-o în cadrul Ministerului Agriculturii de la numirea sa din 25 aprilie 2017. Susținut de ALDE, Mareș a ales să urmeze calea partidului său care a votat ieșirea de la guvernare și demisionarea membrilor din toate funcțiile ocupate în guvernul condus de PSD prin Viorica Dăncilă.

Anunțul privind demisia sa a fost făcut chiar de către Sorin Roșu-Mareș care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze realizate în ultima sa zi în funcția de la MADR. Din poze se vede că Mareș s-a despărțit în relații bune de echipa ministerială și chiar a primit cadouri de rămas-bun.

”Final de etapă! O etapă extraordinară, solicitantă dar în același timp plăcută. Am învățat multe, am dat tot ce am putut să dau, am colaborat în modul cel mai deschis cu toată lumea și am pus umărul la reușitele ministerului. Azi mi-am depus demisia din funcția de secretar de stat în cadrul MADR, în urma deciziei partidului de a ieși de la guvernare. Mulțumesc ministrului Petre Daea si echipei de la MADR pentru suportul pe care mi l-au dat în această perioadă! Mulțumesc ALDE pentru sprijinul si nominalizarea în această funcție importantă din cadrul statului român! Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine!”, a scris pe Facebook cel care este de astăzi, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Înainte de a veni la Ministerul Agriculturii, Claudiu-Sorin Roșu-Mareș a fost lider judeţean al PC Bistriţa-Năsăud în perioada 2010-2011, după care a fost numit, prin concurs, director al centrului județean al AFIR. În 2016, el a revenit pe plan politic când a figurat pe lista de candidați ALDE Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților.

Mareş a mai condus, pentru o perioadă, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bistriţa-Năsăud.

În 2017, Sorin Roșu-Mareș s-a alătura echipei MADR când premierul de la acea vreme, Sorin Grindeanu, l-a eliberat din funcția de secretar de stat pe Dorin-Octavian Corcheș, susținut politic tot de către ALDE.

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top