ULTIMA ORĂ! DĂNCILĂ DESPRE PLATA SUBVENȚIILOR APIA: SPER CA ACEST LUCRU SĂ SE ÎNTÂMPLE!

ȘEDINȚĂ DE GUVERN. Viorica Dăncilă, prim-ministru interimar, a anunțat astăzi, 11 octombrie 2019, în debutul ședinței de Guvern că este pregătită suma de 1,4 miliarde de euro pentru plata avansului la subvențiile fermierilor. Banii ar trebui să ajungă în conturile agricultorilor până la sfârșitul lunii noiembrie. Sper ca acest lucru să se și întâmple, a spus Dăncilă.

Acest Guvern a înțeles pe deplin rolul esențial al agriculturii și importanța dezvoltării satului românesc. De la preluarea guvernării, am pus agricultura între prioritățile noastre și am susținut puternic acest sector.

Am acordat la timp subvențiile, am extins suprafețele irigate, am pus în funcțiune sistemului antigrindină și am lansat mai multe programe de sprijin pentru fermieri și pentru promovarea produselor tradiționale.

Agricultorii români au beneficiat de fonduri de peste 10 miliarde de euro și ne dorim ca acest lucru să continue. După cum știți avem pregătită suma de 1.4 miliarde de euro ce urmează a fi plătită fermierilor, sub formă de avans, până la finalul lunii noiembrie. Sper ca acest lucru să se și întâmple, a spus Viorica Dăncilă, premier interimar, la începutul ședinței de Guvern, ținută vineri.

Vă reamintim că joi, 10 octombrie 2019, Parlamentul României a adoptat moțiunea de cenzură, depusă de opoziție împotriva Guvernului Dăncilă. Astfel, Cabinetul Dăncilă asigură interimatul până la instalarea unui nou Guvern.

LISTA SUBVENȚIILOR DE CARE BENEFICIAZĂ FERMIERII ROMÂNI LA AVANSUL APIA!

Sursa

https://www.agroinfo.ro/vegetal/ultima-ora-dancila-despre-plata-subventiilor-apia-sper-ca-acest-lucru-sa-se-intample

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top