TREI PENTRU MINISTERUL AGRICULTURII!

CARE DINTRE EI PREIA AGRICULTURA? Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat luni, în ședința conducerii PNL din Parlament, care sunt candidații din care își va alege, împreună cu colegii și cu președintele Klaus Iohannis, ministrul pentru portofoliul Agriculturii, susține știripesurse.ro. Pe lista anunțată de Orban pentru Ministerul Agriculturii sunt trei nume. Cine sunt cei trei candidați pentru funcția de șef la Agricultură?

Lista liderului PNL, cu propunerile pentru portofoliul Agriculturii, este următoarea:

nicolae-giugea_b

Nicolae Giugea, în vârstă de 56 de ani, din 2016 deputat PNL de Dolj, vicelider, din septembrie 2018, al Grupului Parlamentar al Partidului Național Liberal și secretar al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.

adi-oros_b

Nechita-Adrian Oros, în vârstă de 54 de ani, din 2016 deputat PNL de Cluj, profesor universitare, doctor în științe medicale - domeniul medicină veterinară, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România, în 2012 a fost prorector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj.

Emil-Dumitrupria_b

Emil-Florian Dumitru, director executiv ORGANIZAŢIA NAŢIONALĂ INTERPROFESIONALĂ VITIVINICOLĂ - O.N.I.V., fost președinte al Federației Naționale PRO AGRO, deține o fermă mixtă, vegetal și zootehnie, în Chiselet, județul Călărași.

Precizare importantă. Această listă a liderului PNL se poate schimba.

Sursa

https://www.agroinfo.ro/economic/trei-pentru-ministerul-agriculturii

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top