NOU PREȘEDINTE LA ANSVSA!

NUMIRE. După debarcarea de la conducerea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ANSVSA, a lui Geronimo Brănescu, prim-ministrul Ludovic Orban a numit un nou președinte la ANSVSA, anunță un comunicat ANSVSA, transmis pentru AGROINFO.

Primul-ministru, domnul Ludovic Orban, prin decizie, a numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu rang de secretar de stat, pe domnul Robert Viorel Chioveanu, spune sec comunicatul ANSVSA.

chioveanu_b

Sursa foto: România liberă

Pe 14 noiembrie șeful Executivului, Ludovic Orban, l-a eliberat pe Geronimo Brănescu din funcţia de preşedinte al ANSVSA, iar atribuţiile acestuia au fost preluate teomporar de către Csutak Nagy Laszlo, vicepreşedinte al instituţiei.Activitatea ANSVSA a stârnit nemulţumiri în condiţiile extinderii cu iuțeala fulgerului a pestei porcine africane.

Numirea a fost una pe fugă, iar imediat după numire, noaptea, noul președinte a plecat spre Portul Midia să supravegheze operațiunea de evacuare a oilor de pe vaporul morții. Pentru că lucrurile s-au petrecut pe repede înainte, Biroul de presă ANSVSA ne-a asigurat că ne va furniza joi, 28 noiembrie, mai multe date despre actualul președinte și, firește, câteva fotografii.

Sursa

https://www.agroinfo.ro/economic/nou-presedinte-la-ansvsa

 

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top