UN APICULTOR ANUNȚĂ CĂ A FOST NUMIT CONSILIERUL MINISTRULUI OROS!

CONSILIER AL MINISTRULUI. Apicultorul Marian Oltean din Craiova anunță pe rețeaua de socializare Facebook că a fost numit consilier al ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Este același apicultor care a lansat, în ianuarie 2019, un mesaj puternic pe Facebook în care spunea că apicultura din România este în pragul sărăciei, subcapitalizată pentru ca un anumit grup de interese să dețină monopolul. La mijloc fiind vorba de mulți bani și de putere.

VEZI AICI DETALII DESPRE MESAJUL APICULTORULUI: APICULTURA DIN ROMÂNIA, CAPTIVĂ ÎN SĂRĂCIE PENTRU CA UN GRUP DE INTERESE SĂ DEȚINĂ MONOPOLUL!

Dragi colegi,
Doresc să vă anunț/informez că începând de astăzi, prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România, domnul Adrian Oros, am fost cooptat în echipa dumnealui, ocupând funcția de consilier al ministrului.

stupar oltean_b


Este o onoare, o bucurie dar și o imensă provocare pentru mine, ținând cont de volumul mare de muncă și de problemele cu care se confruntă acest sector.
Așa cum v-am obișnuit în decursul timpului, vă asigur de bunele mele intenții, de seriozitate și îmi doresc că în viitorul apropiat, faptele bune să mă definească, în noua mea misiune. A scris astăzi, 28 noiembrie 2019, Marian Oltean.

anunt-stuparul_b

Sursa

https://www.agroinfo.ro/economic/un-apicultor-anunta-ca-a-fost-numit-consilierul-ministrului-oros

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top