DECIZIA APIA în CRIZA CORONAVIRUS!

ULTIMA ORĂ. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță astăzi, 11 martie 2020, că a suspendat activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol. Decizia a fost luată în condițiile pandemiei Coronavirus.

În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel național a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activității de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de mâine, 12 martie 2020.

Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Activitatea de vizare va fi reluată de către Centrele judeţene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020.

Precizăm că în conformitate cu prevederile OMADR nr. 1272/2005,  cu modificările și completările ulterioare, vizarea carnetelor de rentier agricol se realizează până la data de 31 august 2020.

 

Sursa

https://www.agroinfo.ro/vegetal/decizia-apia-in-criza-coronavirus

 

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top