Imprimă această pagină

Multe companii din România nu au fost pregătite pentru lucrul de acasă, pe lângă echipamentele insuficiente, angajaţii nu au nici abilităţile digitale necesare. Până la 54% din activităţile de la locul de muncă din România, echivalentul a până la 4,4

Multe companii nu erau pregătite pen­tru a le asigura angajaţilor echi­pa­mentul pentru desfăşurarea activi­tăţii de acasă. Pe lângă echipa­mentele insuficiente, lucrul de acasă a repre­zentat o provocare pentru anga­jaţii care nu aveau abilităţile digitale necesare. România are un potenţial semnificativ să se digitalizeze în anii următori, iar actuala criză a coronavirusului a accelerat procesul digitalizării.

„Multe companii au fost complet nepregătite să lucreze de acasă, vânzările de laptopuri au crescut accelerat în această perioadă, nu eram pregătiţi să lucrăm de la distanţă, iar abilităţile digitale ale angajaţilor vor fi foarte importante. Felul în care vom învăţa şi ne vom educa digital va face diferenţa. Aş risca să spun că este mai important decât să avem infrastructură fizică, autostrăzi, fiindcă şansa noastră este să digitalizăm România şi să învăţăm despre tehnologie pe scară largă“, spune Dan Berteanu, VP of Education, Bittnet Group, în cadrul videoconferinţei Virtualized: HR Survival Kit during & after the pandemic outbreak.

Sursa

https://www.zf.ro/zf-24/multe-companii-romania-au-pregatite-lucrul-acasa-langa-echipamentele-19107124

 

Login pentru a posta comentarii