SE ÎNTÂMPLĂ MIERCURI! ȘEFII AGENȚIILOR DE PLĂȚI din UE, DISCUȚII la BUCUREȘTI despre SUBVENȚII!

EVENIMENT! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, în perioada 15-17 mai 2019, organizează la București, alături de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cea de-a 45-a Conferință a Directorilor Agențiilor de Plăți din Uniunea Europeană, în contextul exercitării de către România a  Președinției Consiliului Uniunii Europene, anunță un comunicat transmis de APIA pentru AGROINFO.

Conferința directorilor agențiilor de plăți din Uniunea Europeană este un eveniment informal bianual, organizat în cadrul președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, destinat, în primul rând, directorilor agențiilor de plăți din toate statele membre ale UE și statele candidate, dar care se bucură totodată de participarea reprezentanților unor instituții europene de marcă, precum Comisia Europeană și Curtea de Conturi Europeană.

Evenimentul reprezintă platforma ideală pentru întărirea dialogului și a cooperării între agențiile de plăți ale UE în vederea îmbunătățirii proceselor și a rezultatelor punerii în aplicare a politicii agricole comune (PAC).

Conferința de la București își propune să faciliteze schimbul de experiență, bune practici și lecții învățate în rândul agențiilor de plăți, pentru identificarea provocărilor comune cu care acestea se confruntă în actuala perioadă de programare, dar și a unor posibile soluții comune.

Totodată, conferința urmărește să abordeze perspectivele și provocările subsumate procesului de tranziție de la actuala la viitoarea PAC după 2020 și va beneficia de prezentări, ateliere de lucru, dezbateri și contribuții din partea tuturor actorilor implicați în proiectarea și implementarea PAC (agențiile de plăți, Comisia Europeană, Curtea de Conturi Europeană).

Sursa https://www.agroinfo.ro/vegetal/se-intampla-miercuri-sefii-agentiilor-de-plati-din-ue-discutii-la-bucuresti-despre-subventii

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top