Fericit 1 mai - Luptă pentru oameni mai întâi într-o Europă mai bună

Ziua fericită a lucrătorilor internaționali!

Astăzi este ziua mai, ziua tuturor lucrătorilor uniți în solidaritate. Cât de important este prima zi a lunii în care oamenii de lucru din Europa vor merge la sondajele cele mai decisive și divizive. Între 23 și 26 mai 2019, cetățenii europeni vor fi chemați să voteze pentru alegerile din UE, să aleagă să adere la o Europă socială și democratică sau să prevaleze instanțele naționale, transformându-și astfel înapoi principiile integrării și solidarității care au fondat Uniunea Europeana.

EFFAT profesează cu ocazia zilei de 1 mai pentru a trimite un mesaj direct către sindicatele europene ale muncitorilor și afiliaților: Continuați lupta pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, urcând la urne în această lună, alegând o Europă mai echitabilă pentru lucrători, un nou contract social bazat pe privind justiția, calitatea locurilor de muncă și salariile mai mari.

La 1 mai, Harald Wiedenhofer, secretarul general al EFFAT, a declarat: "La 23-26 mai, muncitorii trebuie să demonstreze că Europa nu înseamnă naționalism, mai degrabă o integrare pașnică și respect pentru demnitatea umană".

Sursa https://www.effat.org/uncategorized/1st-of-may-fight-for-people-first-in-a-better-europe/

 

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top