COMUNICAT: AGROSTAR protesteaza fata de respingerea Legii irigatiilor de catre Parlament

Federatia AGROSTAR, cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, protesteaza fata de respingerea de catre Parlament a Legii irigatiilor, in contextul in care seceta a devenit un fenomen aproape anual, iar pagubele produse agricultorilor se ridica la miliarde de euro.

 

Federatia AGROSTAR cere reintroducerea de urgenta a acestei legi pe ordinea de zi si aprobarea ei astfel incât sa poata sa produca efecte cât mai repede si sa nu fim pusi si la anul in situatia ca fermierii sa se vada cu munca pe un an distrusa. In cazul in care legea nu va fi dezbatuta si aprobata cât mai repede, AROSTAR va initia discutii cu toate organizatiile din agricultura, pentru a organiza actiuni de protest comune. AGROSTAR considera ca aceasta lege este vitala pentru agricultori si parlamentarii trebuie sa mai aprobe legi si pentru agricultori, nu doar pentru ei”, declara presedintele AGROSTAR Niculae Stefan.

Federatia AGROSTAR are in componenta peste 45.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, atat din sectorul privat, cat si din cel bugetar.

Federatia AGROSTAR este una dintre putinele organizatii afiliate pe plan international, fiind afiliata UITA si EFFAT la nivel european.

 

Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 08:07

Login pentru a posta comentarii
Go to top