Veste bună pentru bucureșteni! Se modernizează cea mai mare piață din Capitală

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a anunțat că lucrările de modernizare a pieței de legume și fructe Big Berceni vor începe pe 28 octombrie, au termen de finalizare noiembrie 2019 și vor costa circa 35 milioane de lei fără TVA.

Pe lângă modernizarea pieţei, primăria Sectorului 4 construieşte p parcăre de 400 de locuri, care va avea două funcţiuni: deservirea celor care vin în zona Piaţa Sudului şi a celor care au nevoie de un spaţiu de tip park&ride, pentru a traversa oraşul cu metroul, sau cu alte mijloace de transport în comun.  ”Fundaţia acestei parcări este aproape gata, de aceea pot spune că lucrările vor fi finalizate la jumătatea anului viitor”, a subliniat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, citat de hotnews.ro.

Parcarea de la Piaţa Sudului va avea o capacitate de aproximativ 400 de locuri şi se construieşte în regim de înălţime P+2, la Piaţa Sudului, pe spaţiul fostei staţii pentru microbuzele care merg către Popeşti-Leordeni şi comuna Berceni. E încadrată de Șoseaua Berceni şi de Șoseaua Olteniţei. hotnews.ro

 

Sursa: https://www.capital.ro

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top