Comunicat de presa

Descarca Comunicat de presa

Informare beneficiari

Descarca informare beneficiari

Lista planurilor de afaceri declarate admise etapei de selectie si departajare in cadrul concursului de planuri de afaceri aferent proiectului “Start-up business – o sansa pentru tine si comunitatea ta” POCU/82/3/7/105217

Descarca lista de planuri de afaceri

LISTA REZULTATELOR FINALE

ALE PROCESULUI DE EVALUARE SI SELECTIE DIN CADRUL CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI AFERENT PROIECTULUI “START-UP BUSINESS – O SANSA PENTRU TINE SI COMUNITATEA TA” POCU/82/3/7/105217,

PROPUSE SPRE FINANTARE

Descarca lista FINALA de planuri de afaceri

LISTA PLANURILOR DE AFACERI DECLARATE RESPINSE IN URMA EVALUARII ADMINISTRATIVE

În conformitate cu Metodologia de concurs a planurilor de afaceri - evaluare si selecție aferentă proiectului Start-up business – o șansă pentru tine și comunitatea ta! POCU/82/3/7/105217, planurile de afaceri declarate RESPINSE in urma evaluarii administrative sunt in documentul de mai jos.

Descarca lista de planuri de afaceri respinse

LISTA PLANURILOR DE AFACERI DECLARATE ADMISE IN URMA EVALUARII TEHNICO-FINANCIARE

În conformitate cu Metodologia de concurs a planurilor de afaceri - evaluare si selecție aferentă proiectului Start-up business – o șansă pentru tine și comunitatea ta! POCU/82/3/7/105217, planurile de afaceri declarate ADMISE in urma evaluarii tehnico-financiare sunt in documentul de mai jos.

Descarca lista de planuri de afaceri admise

Anunț publicare Metodologie de concurs planuri de afaceri – evaluare și selecție

Federația Națională a Sindicatelor din Agricultura, Alimentație, Tutun și Domenii Conexe – Agrostar și Asociația Afaceri Comunități Oameni din România – ACOR publică Metodologia de concurs planuri de afaceri – evaluare și selecție, realizată în cadrul proiectului Proiectul „Start-up business – o șansă pentru tine și comunitatea ta!” POCU/82/3/7/105217.

Concursul de adresează peroanelor care au participat la cursurilor de formare în competențe antreprenoriale organizate în proiect cu domiciliul sau reședința în regiunea Sud-Est: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea, precum și persoanelor care NU au participat la cursurile de formare antreprenorială organizate în cadrul proiectului, dar care se încadrează în categoriile de grup țintă eligibile.

Astfel, persoanele interesate din categoriile mai sus menționate vor folosi prezenta Metodologie și Anexele aferente, pentru a se înscrie la concursul de planuri de afaceri.

Termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură la concurs este 19.03.2019 orele 16:00
(cu posibilitatea de prelungire, caz in care, noul termen va fi publicat pe website-ul proiectului).

Se prelungeste depunerea planurilor de afaceri pana la data de 29.03.2019 ora 16.00

Vezi Detalii si Documente

Perioada de implementare: 36 luni;
Valoare eligibilă proiect: 18,277,652.96 Lei
Regiunea de implementare: Regiunea SUD-EST
Județele: Galați, Brăila,Tulcea, Constanța, Vrancea, Buzău
Grupul țintă: 620 de persoane care intenționează să inființeze o afacere nonagricolă în mediul urban