Sesiunile informative vor avea loc după cum urmează:

⦁ 27.11.2018 în localitatea Focșani, județul Vrancea, loc de desfașurare Scoala Postliceală Sanitară Hippocrate, str. Moldova nr.9, începând cu orele 11.00;

⦁ 28.11.2018 în localitatea Râmnicu Sărat, judetul Buzău, loc de desfășurare Restaurant-Pizzerie Bella Italia, str. Mihai Eminescu nr.2 începând cu orele 17.30.

La aceste evenimente de informare sunt așteptate să participe persoane din mediul rural și urban din judetele Vrancea si Buzau, care au statutul pe piața muncii: șomeri, șomeri de lungă durată, persoane inactive (persoane casnice, elevi, studenți etc), angajați, angajați pe cont propriu, persoane dezavantajate, etc.

Cu ocazia acestor sesiuni informative, participanții vor primi informații cu privire la obiectivele, activitățile și rezultatele proiectului nostru, condițiile de eligibilitate ale grupului țintă, condițiile de înscriere și procedura de selecție a grupului țintă, programul de formare profesională, concursul de planuri de afaceri, precum și beneficiile pentru grupul țintă din Regiunea Sud-Est.