Marius Micu, vicepreședinte al Federației Naționale Pro Agro, numit secretar de stat în MADR

Marius Micu, vicepreședinte al Federației Naționale Pro Agro, a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Micu a fost unul dintre consilierii personali al fostului secretar de stat Emil Dumitru și este Membru în Consiliul de Administrație al Casei de Comerț Unirea.

Numirea noului secretar de stat din partea PNL, Marius Micu, a fost publicată în Monitorul Oficial ieri seară, marcând finalul numilor la Ministerul Agriculturii. În prezent, instituția condusă de ministrul Adrian Oros are cinci secretari de stat: Aurel Simion (susținere PNL), Gheorghe Ștefan (susținere PNL), Marius Micu (susținere PNL), Antal Barabasi (susținere UDMR) și George Cățean (susținere USR PLUS), dar și un subsecretar de stat – Avram Fițiu (fost candidat PMP la primăria Cluj Napoca).

Conform CV-ului publicat pe site-ul Casei de Comerț Unirea, Marius Micu este prodecan și șef de lucrări la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București.

El a fost consilier personal în cadrul Cabinetului secretarului de stat Emil Dumitru (PNL) și este și Membru al Consiliului de Administrație al Casei de Comerț Unirea și Membru – ca reprezentant al Ministerului Agriculturii, în Comitetul de privatizare, concesionare și arendare din cadrul Agenției Domeniilor Statului (ADS).

Micu este administratorul a două societăți care nu desfășoară activitate – MT Innovative Business și Agribusiness Arendașul, și președinte al unei cooperativei ”Producție și procesare Regiune Sud Cooperativă Agricolă”, din Topoloveni-Argeș.

Din 2014, Marius Micu este președinte al Asociației Naționale a Tinerilor Producători Agricoli din România și vicepreședinte al Federației Naționale Pro Agro.

Sursa

https://agrointel.ro/178358/marius-micu-secretar-de-stat-in-madr/

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top