MINISTRUL OROS ȘI CONSILIERELE LUI FRUMOASE!

CINE-L CONSILIAZĂ PE MINISTRUL AGRICULTURII! Șeful de la Agricultură, profesorul universitar Adrian Oros, prodecan USAMV Cluj, s-a înconjurat numai de femei frumoase și tinere care să-l consilieze. Una și una, promovate de ministrul agriculturii în funcții importante.

Din primele zile ale numirii sale în funcția de ministru al agriculturii, o domnișoară brună a fost transferată la Ministerul Agriculturii pentru a-i asigura necesarul de nevoi primare domnului ministru, aceeași domnișoară care, dacă urmăriți pagina de facebook a ministrului sau emisiunile cu tematică agricolă de pe postul național de televiziune, apare, din greșeală, mai mereu în cadrele luate de către operatorii care filmau interviurile cu ministrul. Este vorba despre Mihaela Boca, un eminent doctor în construcții care se recomandă ca fiind șefa de cabinet a ministrului Oros, scrie publicația 60m.ro. Pe pagina ei Facebook a menționat că este consilier la Ministerul Agriculturii. Și, da, ați ghicit, este din Cluj-Napoca, de unde se trage șeful MADR și unde-și are casa.

oros-si-mihaela-boca_b

Ministrul Adrian Oros și Mihaela Boca

O altă splendoare care a beneficiat de ajutorul domnului ministru Oros și a ajuns director general în cadrul Agenției Domeniilor Statului, o agenție care are sute de mii de hectare în patrimoniu și contracte cu cei mai mari fermieri din Romania, este doamna Camelia Procop.

camelia-procop_b

Camelia Procop, șefa ADS


Altă femeie frumoasă promovată de ministrul Adrian Oros în funcția de șefă peste o agenție este Veronica Țăran Baciu. Ea conduce Agenția Națională a Zonei Montane, este director general.

gabriela-baciu_b

Veronica Baciu, șefa ANZM

Gabriela Gîrboan (foto mai jos), cu farmec, stil și sensibilitate, cu un strop de atenție dată de ministrul agriculturii, este manager proiect, coordonează un proiect în care se investește o sumă uriașă, și anume ”Consolidarea capacității  MADR de a elabora politici și reglementări specifice în vederea implementării unui sistem strategic național pentru trasabilitatea și integritatea produselor agroalimentare”, derulat de Ministerul Agriculturii prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

gabriela-girboan_b

 

Sursa

https://www.agroinfo.ro/politic/ministrul-oros-si-consilierele-lui-frumoase

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top