AGROSTAR IN PRESA

Radio Romania Actualitati

http://www.romania-actualitati.ro/centre_de_consultanta_agrostar_in_mai_mult_de_jumatate_dintre_judete-92245

Centre de consultanta Agrostar in mai mult de jumatate dintre judete

Mai multe centre de consultanta pentru accesarea fondurilor europene in agricultura vor fi infiintate, pana la sfarsitul acestui an, in mai mult de jumatate dintre judetele tarii.

Presedintele Federatiei Agrostar, Niculae Stefan, a explicat, la Radio Targu Mures, ca agricultorii vor primi, in aceste centre, sprijin de la specialisti pentru intocmirea documentatiei necesare, dar si pentru derularea proiectelor finantate din bani europeni. 

 

 

Niculae Stefan: "Vom da drumul si in Ardeal si, in scurt timp, se va deschide un centru la Sibiu si unul la Timisoara si continuam ca sa dezvoltam aceste centre impreuna cu organizatiile noastre teritoriale, probabil pana la sfarsitul anului, cam 70% din judetele din Romania vor fi centre de consultanta ale Federatiei noastre."  

Pana acum Agrostar a deschis centre de consultanta in Alexandria, Buzau, Ramnicu Valcea, Galati, Focsani si Bucuresti.

Radio Romania Tg Mures

http://www.radiomures.ro/stiri/agrostar-va-deschide-si-in-ardeal-centre-de-consultanta.html

Agrostar va deschide si in Ardeal centre de consultanta

Publicat in 23 Iul 2016 ora 5:30 pm de radiomures

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene dar si prin alte programe europene.
Presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan, a declarat ca specialistii ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare a proiectelor.

Deocamdata centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti, dar pe viitor vor fi deschise si in Transilvania, a mai precizat Niculae Stefan.

Centrele au fost publicate pe site-ul AGROSTAR, iar adresele se vor completa pe masura deschiderii si celorlalte unitati.

Monitorul de Vrancea

http://www.monitorulvn.ro/articole/centru-de-consultanta-pentru-fondurile-europene-din-agricultura-la-foc-ani_2_70866770.html

Ziare.com

http://www.ziare.com/focsani/stiri-actualitate/centru-de-consultanta-pentru-fondurile-europene-din-agricultura-la-focsani-6243195

Centru de consultanta pentru fondurile europene din agricultura, la Focsani

Fermierii care vor sa obtina consultanta pentru fonduri europene pot apela la serviciile sindicalistilor de la Agrostar. Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe - Agrostar a creat o retea de sapte Centre Regionale, printre care unul si in Focsani. Aceste centre sunt realizate in parteneriat cu societatea Gapa SRL si au ca scop asigurarea de consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti. Potrivit unui comunicat, masurile pe care Agrostar le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole. "Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta", a declarat presedintele Agrostar, Stefan Niculae. Federatia Agrostar este considerata cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol. Are in componenta peste 45.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, din sectorul privat, cat si din cel bugetar.

Marti, 19 Iulie 2016, ora 06:37

Sursa: Monitorul de Vrancea

Articol citit de 8 ori

Telegrafonline.ro (Constanta)

http://www.telegrafonline.ro/cum-pot-accesa-fermierii-constanteni-fonduri-europene

Cum pot accesa fermierii constanteni fonduri europene?

Agricultura a avut dintotdeauna un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Tocmai de aceea, Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar a creat o retea de 7 Centre Regionale, care ofera consultanta si sprijin fermierilor, pentru ca ei sa poata accesa fonduri europene. Unul dintre ele functioneaza si la Constanta, dar au fost infiintate centre si in Alexandria, Ramnicu Valcea, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti. ”Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, a declarat presedintele Agrostar, Niculae Stefan. Fermierii pot primi ajutor in vederea accesarii de fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 (PNDR), cum ar fi sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru dezvoltarea fermelor mici, investitii in ferme de familie sau pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale. De asemenea, centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational Infrastructura Mare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc. Cei care doresc sa beneficieze de consultanta pot merge la Constanta in Piata Ovidiu, nr. 11 A, bloc A Sfat. Persoana de contact este Cristi Toma (mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0736.122.789).

Ziarul Mara (Alexandria)

http://www.ziarulmara.ro/?p=51370

Agrostar a deschis la Alexandria un centru regional de consultanta pentru accesarea fondurilor europene

July 18, 2016   Admin   No comments

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe – Agrostar a infiintat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele de consultanta functioneaza in Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Centrul regional de consultanta din Alexandria are sediul in str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888.

Masurile pe care Agrostar le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltarea de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, a declarat pentru Agrointel presedintele Agrostar, Niculae Stefan.

Conform Agrostar, in cadrul celor sapte centre regionale se ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational Infrastructura Mare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei interesati se pot adresa specialistilor din cadrul celor sapte Centre Regionale, dar pot obtine informatii si de la conducerea Federatiei Agrostar, la sediul acesteia din strada Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; persoana contact Ionut Ifrim; telefon 021. 311. 15.14, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Monitorul de Galati

http://www.monitoruldegalati.ro/fonduri-ue/federatia-agrostar-a-deschis-un-centru-regional-la-galati.html

Federatia Agrostar a deschis un centru regional la Galati

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar vine in intampinarea fermierilor din judetul Galati care doresc sa acceseze fonduri europene prin deshiderea unui centru regional chiar in municipiul Galati. Pentru a putea oferi consultanta si sprijin fermierilor, Federatia Agrostar a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura Agrostar SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.
Masurile pe care Agrostar le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole, se ararta intr-un comunicat de presa al federatiei.
“Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.
De semenea, centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.
Federatia Agrostar, cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, are in componenta peste 45.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, din sectorul privat, cat si din cel bugetar. Federatia Agrostar este una dintre putinele organizatii afiliate pe plan international, fiind afiliata UITA si EFFAT la nivel european.

Agrointel

http://agrointel.ro/61160/agrostar-a-deschis-7-centre-de-consultanta-pentru-accesarea-fondurilor-europene/

Agrostar a deschis 7 centre de consultanta pentru accesarea fondurilor europene

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura Agrostar SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Masurile pe care Agrostar le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele Agrostar, Niculae Stefan, prin intermediul unui comunicat de presa.

De asemenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta au la dispozitie urmatoarele locatii:

Alexandria – Str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888)
Rm. Valcea – Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana contact Clara Burghelea; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 0752.182.815
Constanta – Pta Ovidiu, nr. 11 A, Bloc A Sfat; persoana contact Cristi Toma; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel.0736.122.789
Galati – Str. Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, et. 2; persoana constct Laura Cristian; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0756.011.868
Buzau – Str. Hangarului, nr. 8; Persoana contact Olteanu Vasile; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0758.302.886
Focsani – Str. Maior Gh. Sava, nr.3, Persoana contact Avram Mihaela; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0723.456.873
Federatia Agrostar – Str. Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; Persoan[ contact Ionut Ifrim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 021.311.15.14

Antena satelor

http://www.antenasatelor.ro/%C8%99tiri/55-agricultura/19105-agrostar-a-%C3%AEnfiin%C5%A3at-%C5%9Fapte-centre-de-consultan%C5%A3%C4%83.html

Agrostar a infiintat sapte centre de consultanta

18 Iul 2016

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura AGROSTAR SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene.

Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.
Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.
“Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.
De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.
Cei care doresc sa beneficieze de consultanta ne gasesc in urmatoarele locatii:
Alexandria- Str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888)
Rm. Valcea- Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana contact Clara Burghelea; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 0752.182.815
Constanta- Pta Ovidiu, nr. 11 A, Bloc A Sfat; persoana contact Cristi Toma; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel.0736.122.789
Galati- Str. Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, et. 2; persoana constct Laura Cristian; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0756.011.868
Buzau- Str. Hangarului, nr. 8; Persoana contact Olteanu Vasile; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0758.302.886
Focsani- Str. Maior Gh. Sava, nr.3, Persoana contact Avram Mihaela; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0723.456.873
Federatia Agrostar- Str. Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; Persoan[ contact Ionut Ifrim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 021.311.15.14
Federatia AGROSTAR, cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, are in componenta peste 45.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, din sectorul privat, cat si din cel bugetar. Federatia AGROSTAR este una dintre putinele organizatii afiliate pe plan international, fiind afiliata UITA si EFFAT la nivel european.

Sursa:federatiaagrostar.ro

Mesager de Constanta

http://mesagerdeconstanta.ro/2016/07/19/agrostar-deschis-centre-de-consultanta-pe-fonduri-europene/

Agrostar a deschis centre de consultanta pe fonduri europene

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura AGROSTAR SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta ne gasesc in urmatoarele locatii:

Alexandria- Str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888)

Rm. Valcea– Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana contact Clara Burghelea; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 0752.182.815

Constanta- Pta Ovidiu, nr. 11 A, Bloc A Sfat; persoana contact Cristi Toma; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel.0736.122.789

Galati- Str. Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, et. 2; persoana constct Laura Cristian; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0756.011.868

Buzau– Str. Hangarului, nr. 8; Persoana contact Olteanu Vasile; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0758.302.886

Focsani– Str. Maior Gh. Sava, nr.3, Persoana contact Avram Mihaela; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0723.456.873

Federatia Agrostar- Str. Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; Persoan[ contact Ionut Ifrim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 021.311.15.14

Curierul de Ramnic

http://www.ramnic.ro/articole/n-vederea-accesarii-de-fonduri-europene-prin-pndrfederatia-nationala-a-sindicatelor-din-agricultura-agrostar-are-un-centru-la-rmnicu-vlcea-79744/2016-07-19

In vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura AGROSTAR are un centru la Ramnicu Valcea


Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura AGROSTAR SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Ramicu Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta pot veni la centru din Ramnicu Valcea, situat pe Strada Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana contact Clara Burghelea; mail: clara.burgheleaafederatiaagrostar.ro.

Jurnalul de agricultura

http://www.agrari.ro/agrostar-creat-o-retea-de-sapte-centre-de-consultanta-si-sprijin-vederea-accesarii-de-fonduri-europene/

Agrostar a creat o retea de sapte Centre de consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura AGROSTAR SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta ne gasesc in urmatoarele locatii:

Alexandria- Str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888)

Rm. Valcea– Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana contact Clara Burghelea; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 0752.182.815

Constanta- Pta Ovidiu, nr. 11 A, Bloc A Sfat; persoana contact Cristi Toma; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel.0736.122.789

Galati- Str. Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, et. 2; persoana constct Laura Cristian; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0756.011.868

Buzau– Str. Hangarului, nr. 8; Persoana contact Olteanu Vasile; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0758.302.886

Focsani– Str. Maior Gh. Sava, nr.3, Persoana contact Avram Mihaela; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0723.456.873

Federatia Agrostar- Str. Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; Persoan[ contact Ionut Ifrim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 021.311.15.14

Opinia Buzau

http://opiniabuzau.ro/centru-regional-agrostar-la-buz-u-pentru-consultan-n-accesarea-fondurilor-europene

Centru regional AGROSTAR la Buzau, pentru consultanta in accesarea fondurilor europene   

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a realizat la nivel national o retea de centre regionale, care au rolul de a acorda sprijin si consultanta pentru accesarea fondurilor europene, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020, dar si prin alte programe europene.

   Este vorba despre sapte centre regionale, care functioneaza la Buzau, Bucuresti, Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati si  Focsani.

   Astfel, specialistii AGROSTAR ofera celor interesati sa acceseze fonduri europene sprijin atat in intocmirea documentatiei necesare,  cat si pe toata durata de derulare, respectiv implementare a proiectelor.

   Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR sunt cele corespunzatoare dezvoltarii de activitati agricole, dar si neagricole in mediul rural, precum Submasura 6.1 – Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, Submasura 6.3 – Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici, Submasura 4.1 – Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie). De asemenea, beneficiarilor le sunt recomandate si Submasura 6.2 – Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale, Submasura 6.4 – Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

   Totodata, centrele regionale ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programe operationale, precum POCA (Program Operational Capacitate Administrativa), POCU (Program Operational Capital Uman), POIM (Program Operational Infrastructura Mare), POPAM (Program Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime).

   Buzoienii care doresc sa ­be­neficieze de consultanta se pot adresa Centrului regional din Buzau, strada Hangarului nr. 8, persoana de contact Vasile Olteanu, la telefon 0758.302. 886, mail: agrostarbz@gmail. com.

   AGROSTAR este cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, afiliata pe plan international si european, cu 45.000 de membri din randurile producatorilor agricoli, salariati in agricultura si servicii conexe, din sectorul privat si din cel bugetar. 

EST TV

http://esttv.ro/ajutor-pentru-accesarea-fondurilor-europene/

Ajutor pentru accesarea fondurilor europene

Ajutor pentru accesarea fondurilor europene

Incet, dar sigur, autoritatile din Romania inteleg faptul ca doar sprijiniti corespunzator, fermirii pot atinge standardele impuse de Europa pentru o agricultura performanta. In acest sens, Federatia Nationala AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR dar si prin alte programe europene. In regiunea Moldovei, fermierii interesati se pot adresa centrelor infiintate in Galati si Focsani.

 Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

“Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, a declarat presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

SURSA: CENTRUL DE PRESA AGROSTAR

De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale:

Capacitate Administrativa

Capital Uman

Infrastructura Mare

Pescuit si Afaceri Maritime

SURSA: CENTRUL DE PRESA AGROSTAR

In regiunea Moldovei, cei interesati se pot adresa centrelor din Galati situate pe strada Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, saudin Focsani situate pe strada Maior Gh. Sava, nr.3.

Rador (agentie de presa a Radio Romania)

http://www.rador.ro/2016/07/20/sapte-centre-de-consultanta-in-domeniul-agricol-au-fost-deschise-in-tara/

Sapte centre de consultanta in domeniul agricol au fost deschise in tara

Publicat in 20 Iul 2016

Sapte centre de consultanta in domeniul agricol au fost deschise in mai multe orase pentru fermierii care vor sa acceseze fonduri europene. Ei vor fi ajutati printre altele sa-si dezvolte exploatarile agricole, iar cei tineri vor fi sprijiniti sa inceapa o afacere in mediul rural. Potrivit Agrostar, centrele sunt la Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti. Cu mai multe informatii, Florentina Varga.
Reporter: Fermierii primesc informatiile necesare in 24 de ore de la solicitare, iar pana in prezent sunt deja 15 proiecte.
Niculae Stefan, presedinte Agrostar: Ei trebuie sa prezinte un pachet de informatii legat de ceea ce vor sa faca pentru a putea noi sa ne creionam un raspuns care sa-l ajute pe fermier. In acest moment avem peste 15 proiecte. In domeniul investitiilor sunt foarte multi doritori de cumparare de tehnica agricola, utilaje agricole. Sunt proiecte pentru instalarea tinerilor. Sunt cateva proiecte si in domeniul formarii profesionale. Ii putem ajuta inclusiv pe cei din administratia locala care doresc sa faca proiecte pe infrastructura in zona de pescuit, pe zona agro-turistica. Incercam sa prindem toata paleta de investitii.
Realizator: Federatia Agrostar urmeaza sa deschida saptamana viitoare alte patru noi centre de acest fel la Giurgiu, Slobozia, Sibiu si Timisoara.

RADIO ROMANIA ACTUALITATI – 20 iulie

Bucurestiul.ro

http://bucurestiul.ro/bucurestiul-va-avea-un-nou-centru-de-consultanta-pentru-cei-care-vor-sa-faca-afaceri-agricultura/

Bucurestiul va avea un nou centru de consultanta pentru cei care vor sa faca afaceri in agricultura!

Sapte centre de consultanta in domeniul agricol au fost deschise in mai multe orase pentru fermierii care vor sa acceseze fonduri europene. Ei vor fi ajutati printre altele sa-si dezvolte exploatarile agricole, iar cei tineri vor fi sprijiniti sa inceapa o afacere in mediul rural.

Potrivit Agrostar, centrele sunt la Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti. Cu mai multe informatii, Florentina Varga.

Fermierii primesc informatiile necesare in 24 de ore de la solicitare, iar pana in prezent sunt deja 15 proiecte.

”Ei trebuie sa prezinte un pachet de informatii legat de ceea ce vor sa faca pentru a putea noi sa ne creionam un raspuns care sa-l ajute pe fermier. In acest moment avem peste 15 proiecte. In domeniul investitiilor sunt foarte multi doritori de cumparare de tehnica agricola, utilaje agricole. Sunt proiecte pentru instalarea tinerilor. Sunt cateva proiecte si in domeniul formarii profesionale. Ii putem ajuta inclusiv pe cei din administratia locala care doresc sa faca proiecte pe infrastructura in zona de pescuit, pe zona agro-turistica. Incercam sa prindem toata paleta de investitii”, spune Niculae Stefan, presedinte Agrostar.

Federatia Agrostar urmeaza sa deschida saptamana viitoare alte patru noi centre de acest fel la Giurgiu, Slobozia, Sibiu si Timisoara.

Radio Romania Oltenia-Craiova

http://www.radiocraiova.ro/centre-de-consultanta-pentru-fermierii-care-vor-sa-acceseze-fonduri-europene-audio/

Centre de consultanta pentru fermierii care vor sa acceseze fonduri europene (audio)

Sapte centre de consultanta in domeniul agricol au fost deschise in mai multe orase pentru fermierii care vor sa acceseze fonduri europene. Ei vor fi ajutati printre altele sa-si dezvolte exploatarile agricole, iar cei tineri vor fi sprijiniti sa inceapa o afacere in mediul rural. Potrivit Agrostar, centrele sunt la Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti. Cu mai multe informatii, Florentina Varga.

Radio Romania Constanta

http://radioconstanta.ro/2016/07/22/s-au-deschis-centre-de-consultanta-in-domeniul-agricol/

S-au deschis centre de consultanta in domeniul agricol

Sapte centre de consultanta in domeniul agricol au fost deschise in mai multe orase, inclusiv la Constanta, pentru fermierii care vor sa acceseze fonduri europene.

Acestia vor fi ajutati sa-si dezvolte exploatarile agricole, iar cei tineri vor primi informatii pentru a incepe o afacere in mediul rural.

Fermierii trebuie sa prezinte un pachet de propuneri, iar pentru realizarea acestora primesc informatiile necesare in 24 de ore de la solicitare.

Niculae Stefan, presedinte Agrostar, spune ca sunt deja 15 proiecte ale fermierilor, in domeniile investitiilor in tehnica agricola, formare profesionala sau pentru instalarea tinerilor la tara.

Sunt asteptate si proiecte din domeniile pescuit sau agro-turistic.

Federatia Agrostar va deschide saptamana viitoare alte patru noi centre de consultanta

Ziare.com

http://www.ziare.com/buzau/stiri-actualitate/centru-regional-agrostar-la-buzau-pentru-consultanta-in-accesarea-fondurilor-europene-6244891

Centru regional AGROSTAR la Buzau, pentru consultanta in accesarea fondurilor europene

Opinia Buzau

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a realizat la nivel national o retea de centre regionale, care au rolul de a acorda sprijin si consultanta pentru accesarea fondurilor europene, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 - 2020, dar si prin alte programe europene.
Este vorba despre sapte centre regionale, care functioneaza la Buzau, Bucuresti, Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati si Focsani.

Astfel, specialistii AGROSTAR ofera celor interesati sa acceseze fonduri europene sprijin atat in intocmirea documentatiei necesare, cat si pe toata durata de derulare, respectiv implementare a proiectelor.

Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR sunt cele corespunzatoare dezvoltarii de activitati agricole, dar si neagricole in mediul rural, precum Submasura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, Submasura 6.3 - Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici, Submasura 4.1 - Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie). De asemenea, beneficiarilor le sunt recomandate si Submasura 6.2 - Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale, Submasura 6.4 - Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Totodata, centrele regionale ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programe operationale, precum POCA (Program Operational Capacitate Administrativa), POCU (Program Operational Capital Uman), POIM (Program Operational Infrastructura Mare), POPAM (Program Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime).

Buzoienii care doresc sa beneficieze de consultanta se pot adresa Centrului regional din Buzau, strada Hangarului nr. 8, persoana de contact Vasile Olteanu, la telefon 0758.302. 886, mail: agrostarbz@gmail. com.

AGROSTAR este cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, afiliata pe plan international si european, cu 45.000 de membri din randurile producatorilor agricoli, salariati in agricultura si servicii conexe, din sectorul privat si din cel bugetar.

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 05:12

Sursa: Opinia Buzau

Articol citit de 28 ori

Bursa

http://www.bursa.ro/agrostar-a-deschis-7-centre-de-consultanta-pentru-accesarea-fondurilor-europene-302807&s=companii_afaceri&articol=302807.html

Agrostar a deschis 7 centre de consultanta pentru accesarea fondurilor europene


 

 

     Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura AGROSTAR SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene, potrivit unui comunicat al AGROSTAR, remis redactiei.
     Centrele functioneaza in Alexandria, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.
     Conform sursei citate, masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi: Submasura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1 - Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2 - Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4 - Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.
     "Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta", declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.
     De asemenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc. 

Stiriagricole.ro

http://www.stiriagricole.ro/centre-de-consultanta-pentru-accesarea-fondurilor-europene-38680.html

Centre de consultanta pentru accesarea fondurilor europene

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura Agrostar SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.

Masurile pe care Agrostar le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi:

 • Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri;
 • Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici;
 • Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie);
 • Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale;
 • Submasura 6.4-Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

„Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/ implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, a declarat presedintele Agrostar, Niculae Stefan, potrivit unui comunicat al federatiei.

De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta ne gasesc in urmatoarele locatii:

 • Alexandria- Str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888)
 • Rm. Valcea- Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana contact Clara Burghelea; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 0752.182.815
 • Constanta- Pta Ovidiu, nr. 11 A, Bloc A Sfat; persoana contact Cristi Toma; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel.0736.122.789
 • Galati- Str. Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, et. 2; persoana constct Laura Cristian; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0756.011.868
 • Buzau- Str. Hangarului, nr. 8; Persoana contact Olteanu Vasile; mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0758.302.886
 • Focsani- Str. Maior Gh. Sava, nr.3, Persoana contact Avram Mihaela; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0723.456.873
 • Federatia Agrostar- Str. Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; Persoana contact Ionut Ifrim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 021.311.15.14

Federatia Agrostar, cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, are in componenta peste 45.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, din sectorul privat, cat si din cel bugetar. Federatia Agrostar este una dintre putinele organizatii afiliate pe plan international, fiind afiliata UITA si EFFAT la nivel european.

Gazetadeagricultrura

https://www.gazetadeagricultura.info/afaceri-agricole/790-fonduri-europene-nerambursabile-agricultura/19009-agrostar-a-deschis-centre-de-consultanta-pe-fonduri-europene-in-alexandria-rm-valcea-constanta-galati-buzau-focsani-si-bucuresti.html
Agrostar a deschis 7 centre de consultanta pentru fonduri europene

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR a creat o retea de sapte Centre Regionale, care ofera, prin Agricultura AGROSTAR SRL, in parteneriat cu SC Gapa SRL, consultanta si sprijin in vederea accesarii de fonduri europene prin PNDR-Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, dar si prin alte programe europene. Centrele functioneaza in Alexandria, Rm. Valcea, Constanta, Galati, Buzau, Focsani si Bucuresti.


Masurile pe care AGROSTAR le propune beneficiarilor PNDR vizeaza atat dezvoltare de activitati agricole, cat si neagricole in mediul rural cum ar fi:
Submasura 6.1-Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri; Submasura 6.3-Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; Submasura 4.1-Investitii in exploatatii agricole (fermele de familie); Submasura 6.2-Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole in zonele rurale; Submasura 6.4-Investitiiin crearea si dezvoltarea de activitati neagricole.

Agricultura romaneasca a avut si are in continuare un rol important in economia romaneasca, iar in conditiile unei bune absorbtii a fondurilor europene, care ar stimula antreprenoriatul, Romania ar putea deveni o adevarata putere agricola a Europei, cu conditia sa beneficieze si de un sprijin guvernamental substantial si constant. Credem cu tarie ca prin accesarea de fonduri europene destinate dezvoltarii mediului rural, investitii in educatie si formare, precum si informarea locuitorilor de la sate, mediul rural ar cunoaste o dezvoltare atat in plan economic, cat si social. Specialistii nostri ofera sprijin atat in pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii masurilor, cat si pe intreaga perioada de derulare/implementare a proiectelor, astfel incat solicitantii sa beneficieze de cele mai bune servicii de consultanta”, declara presedintele AGROSTAR, Niculae Stefan.

De semenea, Centrele ofera consultanta si pentru accesarea de fonduri prin programele operationale: POCA (Program Operational Capacitate Administrativa); POCU (Program Operational Capital Uman); POIM (Program Operational InfrastructuraMare); POPAM (Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime) etc.

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta ne gasesc in urmatoarele locatii:

 • Alexandria - Str. Ion Creanga, nr.63; persoana de contact Rodica Pipera; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0784.122.888.
 • Rm. Valcea - Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2, parter; persoana de contact Clara Burghelea; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 0752.182.815.
 • Constanta - Pta Ovidiu, nr. 11 A, Bloc A Sfat; persoana de contact Cristi Toma; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel.0736.122.789.
 • Galati - Str. Portului, nr.23, complex administrativ, corp A, et. 2; persoana de contact Laura Cristian; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0756.011.868.
 • Buzau - Str. Hangarului, nr. 8; Persoana de contact Olteanu Vasile; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0758.302.886
 • Focsani - Str. Maior Gh. Sava, nr.3, Persoana de contact Avram Mihaela; mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0723.456.873.
 • Federatia Agrostar - Str. Copaceni, nr.46, sector 3, Bucuresti; Persoana de contact Ionut Ifrim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel 021.311.15.14.


Federatia AGROSTAR,
cea mai mare federatie sindicala din domeniul agricol, are in componenta peste 45.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, din sectorul privat, cat si din cel bugetar. Federatia AGROSTAR este una dintre putinele organizatii afiliate pe plan international, fiind afiliata UITA si EFFAT la nivel european.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 09:50

Login pentru a posta comentarii

Mai multe din această categorie:

Go to top