Poziţie de forţă a reprezentanţilor AGROSTAR în faţa premierului Cîţu

 

Joi, 22 iulie, la ora 11:00, reprezentanţii Federatiei AGROSTAR au avut, la Palatul Victoria, o întâlnire cu premierul Florin Ciţu.


Președintele Federatiei AGROSTAR, Ștefan Nicolae, a fost însoţit la întâlnire de colegii sindicaliști, de președintele APIA, de președintele AFIR, dar și de câţiva reprezentanţi ai filialelor AGROSTAR din ţară.

La întâlnire a participat și președintele AGROSTAR Giurgiu, Tudorel Țone, care, la ieșirea de Palatul Victoria ne-a relatat telefonic problemele care au fost ridicate în faţa primului ministru…

Domnul președinte Ștefan Nicolae i-a spus premierului, fără menajamente, că este nemultumit de activitatea Ministerului Agriculturii, dar și de activitatea ministrului Oros, apreciind ca PNL a scăzut în sondaje și din cauza ministrului care n-a ajutat cu nimic sectorul agricol”.

Tudorel Țone, președintele AGROSTAR Giurgiu i-a solicitat premierului Ciţu să rezolve mai multe aspecte care ar putea relansa sectorul agricol:
– La rectificarea bugetară de luna viitoare, să fie prinse și sumele pentru despăgubirile fermierilor în contul anului agricol catastrofal 2019/2020;
– Să se modifice ghidurile solicitantului la capitolul irigaţii, astfel încât să se dea fermierilor posibilitatea de a face amenajări de irigatii locale.
Tudorel Țone l-a atenţionat pe Premier că judeţele din sudul ţării sunt sub secetă și i-a solicitat acestuia să continue programul pentru irigaţii început de fostul ministru, Petre Daea.

 

Sursa:

https://opiniagiurgiu.ro/pozitie-de-forta-a-reprezentantilor-agrostar-in-fata-premierului-citu/

Login pentru a posta comentarii
Go to top