Fabrica unde proprietari sunt crescătorii de vaci și care cumpără lapte și din micile ferme!

 

Crescătorii de vaci și-au făcut fabrică unde vor fi procesate zilnic 45.000 de litri de lapte. Pentru acoperirea producției, vor cumpăra lapte și din micile fermele de creștere a vacilor. Prețul oferit crescătorilor este de 1,70 de lei/litru de lapte. Agroinfo a scris în premieră despre această fabrică în momentul în care a început construcția ei. Acum, construcția e gata și a rămas puțin până la inaugurarea fabricii.

Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească, ACVBR Sim, anunță că anul acesta pe rafturile magazinelor se vor găsi produse lactate sub brandul Bălțata Românească - produse românești, inclusiv lapte de fân. Fabrica aparține fermierilor și va procesa zilnic 45.000 de litri de lapte.

 acvrb fab trei_bacvbr fabrica_b

"Până la 45.000 de litri de lapte / zi  vor fi procesati in prima unitate de producție a cooperativei Kezdi Lacto Coop din Târgu Secuiesc.
Ultimele lucrări de construcție a infrastructurii sunt in desfășurare, iar odată finalizate,  echipamentele ultra performante vor fi amplasate pe poziție în hala de producție.

acvbr fab doi_b


Produsele din lapte care se vor comercializa sub brandul Bălțata Românească - Produse Românești vor oferi consumatorilor o garanție a calității și datorită standardului de calitate " Lapte din fân " Consumați produse de Bălțata Românească!" A anunțat ACVBR Sim pe grupurile de profil Facebook. Asociația a fost întrebată dacă va cumpăra lapte și din fermele altor crescători de vaci și la ce preț. ACVBR Sim le-a răspuns crescătorilor că va oferi 1,70 de lei pe litrul de lapte achiziționat de la crescătorii de vaci.

Sursa:

https://www.agroinfo.ro/politic/fabrica-unde-proprietari-sunt-crescatorii-de-vaci-si-care-cumpara-lapte-si-din-micile-ferme

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top