30 iunie: termen limita de depunere a cererilor de ajutor pentru cresterea porcinelor si a pasarilor

 

APIA reaminteşte beneficiarilor că termenul limită de depunere a cererilor de ajutor pentru bunăstarea animalelor, respectiv păsări şi porcine, este 30 iunie 2014.

 

 

Precizăm că APIA se referă strict la cererile de ajutor pentru măsura 215 - pachetul a) - Plăţi privind bunăstarea animalelor - porcine (a treia sesiune de depunere) şi pachetul b) - Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor (a doua sesiune de depunere).

 

Beneficiarii pot depune o singură cerere de ajutor pentru toate exploataţiile cu cod de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) deţinute, la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social al beneficiarului sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare. Cererile de ajutor pot fi depuse de solicitanţii care îndeplinesc condiţiile OMADR nr. 704 /9 mai 2014.

 

Cererea de ajutor poate fi completată pe format de hârtie sau online de către beneficiar, individual, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. După completarea online, cererea se tipăreşte şi se depune la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare.

 

Sursa: AgroInfo

 

Ultima modificare Miercuri, 13 August 2014 11:28

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top