Daniel Crunțeanu – secretar de stat la Ministerul Agriculturii în locul lui Alexandru Potor

Daniel Crunțeanu – propus pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Actualul director general adjunct din Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) ar putea prelua portofoliul pe care, până de curând, l-a deținut Alexandru Potor.

Numirea lui Daniel-Eugeniu Crunțeanu vine la propunerea PSD Ialomița, arată publicația independentonline.ro.

 
Experiență în fonduri europene

În cadrul AFIR, conform site-ului agenției de plăți, Crunțeanu activează din 2017 la Centru, unde coordonează desfăşurarea activităţii direcţiilor din subordine. El îndeplinește atribuţii legate de lichidarea şi ordonanţarea cheltuielilor efectuate din bugetul statului si FEADR şi prin Programele implementate de AFIR.

Anterior venirii sale la București, Crunțeanu a fost în echipa APDRP/AFIR Ialomița, unde, în perioada 2013-2017, a fost Șef Serviciu Active Fizice și Plăți Directe. Între 2009 și 2010, tot la centrul teritorial al agenției de plăți, Crunțeanu a ocupat funcțiile de Director coordonator adjunct și Director adjunct.

 

Conform CV-ului său, Daniel Crunțeanu este doctor în Inginerie aerospațială și, din 2003, este cadru universitar la Catedra de Științe Aerospațiale ”Elie Carafoli” – Facultatea de Inginerie Aerospațială de la Universitatea Politehnică București.

În paralel cu funcția de la AFIR, Crunțeanu este și consilier județean la Ialomița, ocupând funcția de președinte al Comisiei pentru învăţământ, cultură, culte, tineret, colaborarea cu societatea civilă şi relaţii externe. Crunțeanu este și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Ialomița.

 

Sursa https://agrointel.ro/108425/daniel-crunteanu-secretar-de-stat-la-ministerul-agriculturii-in-locul-lui-alexandru-potor/

 

Login pentru a posta comentarii
Go to top