EFFAT se alătură demonstrației euro pentru o Europă mai echitabilă pentru lucrători

EFFAT a aderat la CES și la toate organizațiile afiliate care au ieșit pe strada din districtul european, la Bruxelles, la 26 aprilie 2019.

8000 din întreaga UE au luat strazile din zonele UE pentru a-și ridica vocile și a cere o Europă mai echitabilă pentru cetățeni și lucrători.

Pe măsură ce viitoarele alegeri din UE au loc la mai puțin de o lună, EFFAT a trimis un mesaj puternic tuturor deputaților europeni candidate. Vrem o Europă mai puternică care să protejeze și să promoveze justiția socială, negocierea colectivă și condițiile mai bune de muncă și de viață. Vrem o Europă care să investească în viitor și care să asigure o tranziție justă către o economie cu emisii reduse de carbon și digitală. Vrem o Europă mai democratică, care abandonează austeritatea și se apropie de cetățenii săi.

De asemenea, dorim să invităm cetățenii europeni să voteze pentru o Europă mai puternică și mai socială, și nu pentru partidele de extremă dreaptă, anti-europene și naționaliste. O Europă mai puternică nu este problema, ea face parte din soluție!
#FairerEudemo

Sursa https://www.effat.org/featured/a-march-for-a-fairer-europe-for-workers/

 

Login pentru a posta comentarii
giweather joomla module

Go to top