Imprimă această pagină

Ce salariu câştigă un angajat la Mega Image?

Retailerul olandezo-belgian Mega Image a majorat de la 1 iunie salariile angajaţilor din magazine cu 5% şi a crescut valoarea nominală a tichetelui de masă de la 15 lei la 20 de lei, astfel că angajaţii vor primi, în medie, bonuri de masă în valoare de 400 de lei lunar.

Astfel, în urma majorării salariilor, venitul minim primit de un vânzător din Bucureşti la şase luni de la angajarea în companie ajunge la o medie lunară de 2.550 lei net (peste 4.110 lei brut),  în timp ce venitul minim  pentru un lucrător comercial ajunge la 2.410 lei net (peste 3.870 lei brut), arată datele transmise miercuri de reprezentanţii companiei.

 

În sumă se include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

Iar bonusurile salariale şi beneficiile extra salariale rămân neschimbate.

 

„Deşi ultimul an a fost unul dificil şi atipic, am reuşit să rămânem un loc sigur la cumpărături prin efortul întregii echipe, al fiecărui coleg, dar mai ales al celor din linia întâi, care au fost prezenţi zi de zi în magazine şi au prioritizat siguranţa noastră, alături de clienţi. Este important să avem motivaţia să mergem mai departe, iar majorarea salariilor este încă un pas pe care îl facem pentru a rămâne în continuare o echipă de încredere,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

În prezent, retailerul are circa 875 de magazine în România, fiind unul dintre cei mai extinşi jucători din comerţul alimentar. Lanţul este activ pe piaţa magazinelor mici, super­mar­ke­turi Mega Image şi unităţi de pro­xi­mitate modernă Shop&Go.

Din punct de vedere al viitorului, pentru anul în curs şi nu numai, compania are planuri impor­tan­te pentru a continua dezvoltarea, ur­mând a se extinde la fel cum a făcut-o şi anul trecut în plină pan­demie, când a deschis aproape 90 de magazine noi.

În contextul financiar, retailerul a obţinut, în anul 2019 afaceri de 6,7 mld. lei, iar reprezentanţii companiei au anunţat anterior că businessul a crescut şi în pandemie.

 

Sursa:

https://financiarul.ro/actuale/ce-salariu-castiga-un-angajat-la-mega-image/

Login pentru a posta comentarii