Federația Agrostar, în parteneriat cu Asociația ACOR din Galați, au organizat în data de 14.12.2018 în Buzău, la Școala Postliceală de Stat - Micro, o sesiune de informare la care au participat un numar 30 de persoane, cu statut pe piața muncii: angajați, și inactivi (persoane casnice și elevi).
Cu ocazia acestei sesiuni de informare persoanele participante au fost informate cu privire la oportunitățile antreprenoriale pe care Federația Agrostar, în parteneriat cu Asociația ACOR din Galați, le oferă locuitorilor din Regiunea de implementare Sud-Est prin intermediul proiectului Start-up business – o șansă pentru tine și comunitatea ta! POCU 82/3/7/105217.
Astfel, aceștia au primit informații cu privire la obiectivele, activitățile şi rezultatele proiectului, condițiile de eligibilitate ale grupului ţintă, condițiile de înscriere și procedură de selecție a grupului țintă, programul de formare profesională, concursul de planuri de afaceri, precum și beneficiile pentru grupul țintă din Regiunea Sud-Est, etc.